Actuele berichten

De zomerstop van de Ekklesia Breda is begonnen. Na de laatste viering van het seizoen 2016-2017, op zondag 2 juli, is er even adempauze.

De eerste viering van het nieuwe seizoen (2017-2018) is op zondag 3 september.

Nog enkele foto's van de slotviering (2 juli)

Lees meer...Lees meer...


Lees meer...
Op zondag 2 juli sluit de Ekklesia Breda het seizoen 2016-2017 af met een viering om 10.30 uur in de Litherse Kerk van Breda.

Gelzen wordt het verhaal van Petrus die uit de gevangenis wordt bevrijd (Handelingen 12). Jacqueline van Heel, justitiepastor, zal de toespraak verzorgen. Marina Huijbregts is de voorganger.

Onder leiding van het Ekklesia koor, met dirigent Jeryy Korsmit en pinanist Monica de Heer zingen we o.a. Kyrie-wees genadig; Op mijn levenslange reizen; Waar vriendschap is; Wij zullen een van ziel.
Lees meer...
Op 18 juni viert de Ekklesia om 10.30 uur in de Lutherse Kerk aan de Veemarkstraat 11 Breda.

Deze viering in de serie 'Grote Woorden' gaat over het thema 'lichaam en bloed'. Gelezen wordt het verhaal van Kain en Abel (Genesis 4).

De toespraak wordt verzorgd door bijbelwetenschapper Alex van Heusden (Nieuwe Liefde Leerhuis / Ekklesia Amsterdam)

Onder leiding van het Ekklesia koor met dirigent Jerry Korsmit en pianist Daan Boertien zingen we o.a. 'Deze wereld', 'dat ik aarde zou bewonen', 'uit staat en stand'.
Lees meer...
Op zondag 4 juni viert de Ekklesia het Pinksterfeest, om 10.30 uur in de Lutherse Kerk Breda. Deze viering maakt deel uit van de serie 'Grote Woorden' een gaat over de betekenis van 'Heilige Geest'.

De toespraak wordt verzorgd door Franck Ploum. Onder leiding van het Ekklesia koor met dirigent Jerry Korsmit en pianist Henri Heuvelmans zingen we o.a. 'Hierheen Vrouwe ademtocht', 'Wek mijn zachtheid weer', 'Psalm 136vrij - Mijn hart een harp een viool' en 'Wat altijd is geweest'.

Activiteiten

Vieringen

Stichting Ekklesia Breda | ANBI | Geestverwanten | Facebook | Twitter